Camping, dining and leisure in Limburg!

Nieuwsberichten en downloads

downloads

- Download hier de aanvullende regels (NL)

- Laden Sie die zus√§tzlichen Bestimmungen hier herunter (DE)

- Bekijk hier wat er allemaal nog mogelijk is op ons park 

- Download hier het afhaalmenu 

[Nieuwsbericht 22-04-2020]

De maatregelen zijn tijdens de persconferentie op 21 april wederom verlengd. Dat wil zeggen dat het zwembad, het Fun & Entertainment Center, alle gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen en alle horecagelegenheden op De Schatberg gesloten zullen blijven tot minimaal 20 mei. 

[Nieuwsbericht 01-04-2020]

Tijdens de persconferentie op 31 maart zijn de eerder getroffen maatregelen door de overheid verlengd van 6 tot 28 april. Dat wil zeggen dat het zwembad, het Fun & Entertainment Center, alle gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen en alle horecagelegenheden op De Schatberg gesloten zullen blijven tot minimaal 28 april. 

 

[Nieuwsbericht 25-03-2020]

Beste gast,

De Schatberg is een park wat het gehele jaar open is en gelukkig mogen we tot op heden ook nog steeds open blijven.

Maandagavond 23 maart 2020 heeft de regering de genomen maatregelen wel aangescherpt en het besluit om De Schatberg wel of niet open te laten ligt in handen van de burgemeester. De verantwoordelijkheid om De Schatberg open te kunnen handen ligt bij ons en u zelf.

Daarom hebben we vanuit De Schatberg aanvullende regels gemaakt die vanaf nu gelden. Deze zijn hier te downloaden.

Tevens hebben we voor u op een rijtje gezet wat er allemaal wel mogelijk is. Zoals afhaalmaaltijden, aangepaste animatie enz. Deze vindt u hier.

Geniet van de mogelijkheid om even uit uw thuissituatie te zijn, laten we er met zijn allen voor zorgen dat we dit kunnen blijven doen!

En niet te vergeten, blijf gezond!

Directie en medewerkers De Schatberg.

In the spotlight!